Lid worden van de Taalkring Portugees

Alleen maar voordelen

Bent u vertaler of tolk Portugees en wilt u zich aansluiten bij de Taalkring Portugees?

Met een lidmaatschap van de Taalkring Portugees slaat u twee vliegen in één klap of ‘mata dois coelhos de uma só cajadada’. Enerzijds heeft u de kans om in Nederland taalspecifieke bijscholing op gevorderd niveau te volgen en anderzijds is er volop de mogelijkheid om te netwerken met collega’s.

De Taalkring is toegankelijk voor alle tolken en vertalers die beroepsmatig bezig zijn met het Portugees.

Lid worden kost slechts 30 euro per jaar en het eerste lidmaatschapsjaar is gratis. Wel wordt dan verwacht dat u als nieuw lid in dat jaar tenminste aan één activiteit meedoet.

De kosten van de activiteiten zijn laag - gemiddeld 7 pe-punten voor 100 euro. De activiteiten van de Taalkring worden namelijk veelal door leden zelf of netwerkcontacten die expert zijn op een bepaald gebied en/of Portugeestalig zijn. Leden die zelf meedoen aan de organisatie van een activiteit ontvangen de educatiepunten gratis. 

Vanwege de coronacrisis vinden de activiteiten op dit moment online plaats, maar de Taalkring denkt met saudade terug aan de ‘live’ themadagen en deze zullen hervat worden zodra dit weer mogelijk is.

Aanmelden als lid bij Taalkring Portugees